Özel Çocuklara Yaşam Becerileri
top of page
  • sultansofdubai

Özel Çocuklara Yaşam Becerileri

Güncelleme tarihi: 6 Oca 2023

Umut Kahramanları programı, Kararlı İnsanlar için sportif, sosyal ve kişilerarası beceriler geliştiren, kar amacı gütmeyen bir girişimdir.



Gençlik coşkusuyla dolup taşan küçük Thomas, kum sığınağından parlak beyaz golf topunu vuruyor ve Emirates Golf Kulübü'ndeki mükemmel bakımlı yeşil çimenler üzerinde amaçlanan hedefine zıplamasını izliyor.

On bir yaşındaki Thomas, Kararlı İnsanlar için sportif, sosyal ve kişilerarası beceriler geliştiren kar amacı gütmeyen bir girişim olan Umut Kahramanları programının bir üyesidir.

Kişisel antrenör ve çok disiplinli bir atlet olan Hollie Murphy tarafından kurulan Heroes of Hope'un birincil hedefi, sporcularının kondisyon potansiyellerine ulaşmalarına ve sonunda bireysel hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olacak fırsatlar ve yollar yaratmaktır.


DDC İcra Turnuva Direktörü Simon Corkill, Dubai Desert Classic'in ahlakını ve Heroes of Hope programı gibi girişimlerle ortaklık hedefini detaylandırarak şunları söyledi: "Dubai Desert Classic özünde uzun süredir devam eden bir etkinlik ve ayrılmaz bir etkinlik. Dubai topluluğunun bir parçası ve şehre ve öncelikle onun gelişen genç nüfusuna önemli bir katkı sağlayan kişi olarak ilişkimizi sürdürmemiz büyük önem taşıyor. Heroes of Hope çocuklarının gözlerini ziyafet çekebilecekleri seçkin golfçüler arasında Dünya Bir Numaralı Rory McIlroy, 2019 Açık şampiyonu Shane Lowry ve DP World yıldızları Tommy Fleetwood, Ryan Fox ve Tyrrell Hatton yer alıyor.


Dubai'nin en prestijli spor cazibe merkezlerinden biri haline gelen bir turnuvanın 2023'te yenilenmesi, Cuma günü okuldan sonra bir Çocuk Günü ve turnuvanın dört günü boyunca bir Piknik Paketi dahil olmak üzere eğlenceye birçok yeni eklemeyi içerecek.


Kaynak: Khaleej Times

8 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page