Sharjah Sat 1 Uydusu Fırlatılıldı
top of page
  • sultansofdubai

Sharjah Sat 1 Uydusu Fırlatılıldı

Güncelleme tarihi: 6 Oca 2023

Sharjah Hükümdarı Yardımcısı Florida, Cape Canaveral'dan canlı yayını izledi.


Sharjah Hükümdar Yardımcısı ve Sharjah Üniversitesi Başkanı Şeyh Sultan bin Ahmed bin Sultan Al Qasimi Salı günü, Sharjah Üniversitesi Sharjah Astronomi, Uzay Bilimleri ve Teknoloji Akademisi'nde canlı bir yayın aracılığıyla lansmanı izledi.

Şeyh Sultan, "Yılımıza uzaya ulaşarak başlıyoruz ve Sharjah Astronomi, Uzay Bilimi ve Teknoloji Akademisi'nin çabalarını takdir ediyoruz ve tamamlanmasında çalışan Emirlik mühendis ve araştırmacı kadrolarıyla gurur duyuyoruz. Sharjah Sat 1'. Bugün, deniz seviyesinden 550 km yükseklikte belirtilen yörüngeye ulaştıktan sonra beklenen bilimsel görevleri yerine getirmek için başarılı bir şekilde uzaya fırlatıldığını görüyoruz."

"Sharjah Sat 1"in birçok uydudan oluşan bir dizi içinde geldiğini ve her uydunun farklı görev ve hedefleri yerine getirdiğini belirterek, bu uzay görevlerini tasarlamanın ve bunları çeşitli atölye çalışmaları ve pratik uygulamalar hazırlayarak başlatmanın BAE'nin direktiflerine uygun olduğunu sözlerine ekledi. uzay endüstrilerinde teknolojik gelişmenin zorluklarıyla yüzleşebilecek bir nesil inşa etmek.


Kaynak: Khaalej Times


14 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page